30% ATLAIDE

5m savienojama gaismas virtene EXTRA DROP, ar spuldzēm 0.75W | 2000K

Īpaši izturīgs un ilgmūžīgs virtenes vads ar E27 spuldzēm. Segmenta garums 5 m. Spuldžu skaits – 10. Attālums starp ligzdām 50 cm.

61.50

Pieejams

Add to wishlist
Krāsa

Gaismas krāsa

Silti balta

Krāsu temperatūra (K)

Virtenes garums (cm)

Spuldžu skaits

Atstarpe starp spuldzēm (cm)

Gaismas avots

Kopējā jauda (W)
Vienas spuldzes jauda (W)
Spuldzes spriegums (V)

Ūdensizturības klase

Piemērots lietošanai ārā

Gaismas plūsmas regulēšana

Piemērota apkārtējās vides temperatūra

Garantija

Enerģijas avots

Vada krāsa

Melna

Piemērotas lietošanai

Istabā, ārā

Preces kods

Atsauksmes

Patreiz nav atsauksmju.

Atsauksmi var atstāt tikai reģistrēti klienti, kuri ir iegādājušies šo produktu.

VIRTENE AR SPULDZĒM.

Šīs oriģinālās virtenes ir paredzētas tiem, kas meklē augstas kvalitātes un ilgmūžīgu risinājumu. Šīs virtenes ir īpaši ērtas, jo ir iespējams savienot vairākas virtenes kopā, lai kopējais garums pārsniegtu 100 m. Virtenes vads ir ļoti izturīgs pret mehāniskiem un laikapstākļu iedarbību, tāpēc tas ir ideāli piemērots ilgstošai lietošanai ārpus telpām, biežai piekāršanai un transportēšanai. Virtene ir izturīga pret Latvijas klimatu, tāpēc to var kārt ārā visu gadu. Attālums no galvenā vada līdz spuldzei ir 20 cm. Spuldžu ligzdu skaits 10. Attālums starp ligzdām 50 cm.

Spuldzes stikls ir dzintara krāsā, kas piešķir šīm LED spuldzēm dekoratīvu izskatu pat izslēgtā stāvoklī. Šīs LED spuldzes izstaro ļoti maz siltuma, tāpēc tās var droši izmantot blakus karstumjutīgiem materiāliem un virsmām (piemēram, piekarinot tās blakus aizkaram vai aizsedzot ar auduma gabalu utt.). Vienas šādas 0,75 W LED spuldzes gaismas jauda ir līdzvērtīga aptuveni 7 W parastās kvēlspuldzes gaismas jaudai. Spuldzes nav paredzētas lietošanai ar dimmeriem.

Padomi un idejas

  • Noskaņas maiņa jūsu mājas vai kafejnīcas terasē neprasa daudz darba, tikai spuldzes krāsas vai krāsu kombinācijas maiņu.
  • Elektroinstalācija ir konstruēta tā, lai droši izturētu līdz pat 2000 W lielu pastāvīgu slodzi. Tāpēc virtenes maksimālais garums ir atkarīgs no izmantoto spuldžu jaudas, un ar ekonomiskām LED spuldzēm tas var sasniegt pat vairākus simtus metru.
  • Lai izmantotu virteni, ir nepieciešams šāds savienojuma kabelis, kas tiek pārdots atsevišķi. Pēc vajadzības var izmantot arī šo pagarinātāju.